Tavane extensibile

Cum comand?

Datorita faptului tavanele extensibile ofera posibilitati nelimitate in domeniul amenajarii, ofertarea sa face in felul urmator:
1. In urma contactarii, un reprezentant al firmei noastre se deplaseaza la locul amenajarii, pentru masuratori.
2. Se stabileste impreuna cu D-voastra, tipul de membrana si metoda de montare (iluminat, printat, forme 3D, casete etc.)
3. In urma acestor discutii, D-voastra veti primi pe email  oferta si costurile aferente.
4. Se semneaza contractul si se efectueaza plata avansului
5. Se face comanda la furnizor, care soseste in termen de 7-10 zile lucratoare.
6. Se programeaza montajul impreuna cu D-voastra

Ce este tavanul extensibil?

Tavanul extensibil este o membrana din PVC ignifuga, realizata din molecule cu memorie care dupa deformare, revine la forma si tensiunea initiala, suporta o presiune de pana la 100 de litri pe mp,100% reciclabil, impermeabil ,  ofera posibilitati nelimitate de design, prin gama variata de culori si modele de profile care permit adaptarea montarii la orice forma, suprafata, situatie sau spatiu: orizontala, rotunda, inclinata, modulara, 3D sau forme organice.

Care este diferenta dintre un tavan extensibil si unul clasic?

Tavanul clasic: Montarea se efectueaza in timp, datorita procesului de uscare, incaperea trebuie sa fie eliberata, deoarece rezulta moloz, praf si reziduuri, denivelarile sau vopseaua aplicata neuniform – creeaza umbre si o imagine neplacuta. In timp, pot aparea crapaturi, nu ofera confort acustic, iar daca doriti ceva deosebit, cum ar fi casete iluminate sau oglinda – va ingreuna tavanul si vor fi costuri suplimentare. Spre deosebire de tavanul extensibil, nu poate fi imprimat.

Tavanul extensibil: Montare usoara si rapida in cateva ore,  fara a fi nevoie sa eliberati incaperea, fara moloz, reziduuri si praf, fara denivelari, impermeabil, 100% reciclabil, ignifug, greutate scazuta, usor de intretinut –  se curata  cu o laveta, suporta o presiune de pana la 100 de litri pe mp. Ofera posibilitati nelimitate de design,  cu o gama variata de culori si modele de membrana, poate lua forme diferite, chiar si 3D, poate fi iluminat, casetat, acustic, perforat, cu efect plusat, printat si ecologic pentru spitale sau clinici.

Cand se monteaza tavanele extensibile?

Tavanele extensibile pot fi instalate atat in spatii rezidentiale cat si in cele publice, constructii noi sau vechi. La constructiile noi, tavanul extensibil se va monta dupa finalizarea tuturor lucrarilor. La constructiile vechi se poate monta oricand, deoarece nu creeaza reziduuri, praf sau moloz, nu este necesara eliberarea incaperii.

Cum aleg modelul de tavan extensibil?

In primul rand, ar trebui sa va ganditi la aspectul final:

  • un tavan colorat in masa, alb sau o alta culoare din catalog, textura lucioasa, satinata sau mata;
  • un tavan retroiluminat translucid alb, iluminat LED  perimetral sau pe toata suprafata;
  • un tavan retroiluminat translucid alb, iluminat RGB perimetral sau pe toata suprafata, astfel incat sa pot schimba culoarea tavanului din telecomanda sau aplicatia de pe telefonul mobil;
  • un tavan imprimat cu orice fotografie aleg de pe www.shutterstock.com  imprimarea se poate face pe o membrana normala sau pe una translucida, caz in care optez si pentru retroiluminare LED;
  • la oricare tip de tavan, putem instala aditional corpuri de iluminat, guri de aerisire, elemente ale sistemului de alarmare, senzori sau orice obiect doriti sa apara la nivel sau sub membrana;

Este scump un tavan extensibil?

Instalarea unui tavan extensibil simplu, alb, cu un corp de iluminat in mijloc este comparabil ca pret cu un tavan clasic de gipscarton. Asadar, economisiti pe partea de timp si castigati foarte mult la partea de aspect. Desigur, daca doriti varianta imprimata, retroiluminata LED, forme deosebite sau alte accesorii, pretul va fi mai mare decat al unui tavan de gipscarton, dar, evident, este vorba de o cu totul alta abordare si un alt rezultat final. Va stam la dispozitie pentru orice detaliu.